Roeien bij de Dordtsche voor beginners en gevorderden.

Home > Roeien


Roeien bij de Dordtsche

 

Bij de Koninklijke Dordrechtsche Roei- en Zeilvereeniging – oftewel ‘de Dordtsche’ – kun je (leren) roeien op uniek vaarwater. Dankzij onze prachtige ligging tussen de grote rivieren en de Biesbosch biedt de vereniging voor ieder wat wils. Van rivierroeien op de Merwede en toerroeien door de kreken van de Biesbosch tot recreatief of wedstrijdroeien op het Wantij.

 

Uitdagende sport voor alle leeftijden
De roeiafdeling van de KDR&ZV bestaat uit circa 400 leden. De jongste leden zijn rond de 12 jaar en onze oudste roeiers zijn de 80 jaar reeds gepasseerd. Roeien kun je dus op elke leeftijd, mits je over een redelijke conditie en een zwemdiploma beschikt.

 

Kennismaken met de roeisport?

 

Heb jij interesse in de roeisport. Vul dan het roei-belangstellingsformulier in. Je wordt dan uitgenodigd voor een rondleiding op de roeilocatie waarbij je ook uitleg krijgt over het roeien.

 

Ben je jonger dan 18 jaar en heb je interesse in de roeisport klik dan op deze link: Jeugdroeien.

 

Adres & Contact

 

KDR&ZV Roeiafdeling
Wantijpark 2
3312 AV Dordrecht
taairaterces.[antispam].@kdrzv.nl


 Schrijf je in!

 
 

 Save the date

placeholder-425x220

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean euismod bibendum laoreet. Proin gravida dolor sit amet lacus accumsam consectetur adipiscing elit. Aenean euismod bibendum laoreet.

 

 Meer informatie