Home > Haven > Passanten


Passanten

 

Welkom in de jachthaven van de “Koninklijke” in Dordrecht.

De Nieuwe Haven is een getijhaven gelegen aan de drukst bevaren rivier van Europa, namelijk de Oude Maas. Toch is de Nieuwe Haven ook voor kleinere schepen op een veilige manier te bereiken. Voor uw eigen veiligheid is het verstandig u op de hoogte te stellen van de gedrags- en verkeersregels als omschreven in het Binnenvaart Politie Reglement (BPR). De doorgang tot de haven wordt versperd door een brug. Voor de brug bevind zich een remmingwerk waar u kunt wachten tot de brug wordt bediend.

Zodra u door de brug komt ziet u voor het havenkantoor, aan stuurboord zijde, de meldsteiger. Op de meldsteiger wordt u ontvangen door onze havenmeester die u een plaats in de haven zal toewijzen.

Informatie voor een aangenaam verblijf


Wij wensen u een prettig verblijf in onze haven.

 

Tarieven

 

Bedrag is per meter per nacht   

Zeilboot lengte <=12 m €2,-
Zeilboot lengte >12 m €2,20
Motorboot lengte <=12 m €2,42
Motorboot lengte >12 m €2,66
Wasmachine (munten verkrijgbaar bij de havenmeester) €6 per beurt
Droger €1 per beurt

Wij vinden het ook leuk indien u als groep komt. Bijvoorbeeld voor een openingstocht of de afsluiting van het vaarseizoen van uw vereniging. In dat geval graag vooraf bellen of mailen met de havenmeester. Als u in een keer afrekent, dan krijgt u 10% korting.

Nieuws uit de haven

Stremming Engelenburgerbrug

Datum: 12 april 2024
Vanaf 13 mei 12.00 is de brug gestremd voor een periode van lorem ipsem eivhconsectetur adipiscing elit. Aenean euismod bibendum laoreet. Lees meer

Sociis natoque penatibus et

Datum: 09 maart 2024
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean euismod bibendum laoreet. Proin gravida dolor sit amet lacus accumsan et Lees meer
 

 Informatie passanten